Profiel van Carlijne

foto van Carlijne
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 28 jaar
Woonplaats Amsterdam , Noord-Holland (Nederland)
Opleidingsniveau Academisch niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Nee
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik ben een roker
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Eenmalige affaire
Voorkeuren Discretie; Ervaring; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; Erotische Massage; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Voor mijn werk regisseer ik porno films. Je kunt dus wel zeggen dat ik het meeste wel voorbij heb zien komen op het gebied van seks. Bovendien heb ik voordat ik dit soort films ging regisseren zelf ook wel eens een rol erin gespeeld en heel soms doe ik nog mee, maar dat is vooral als er een vrouw voor de camera moet klaarkomen. Een nep orgasme kan namelijk best sommige mannen voor de gek houden, maar ik zie het verschil meteen en ik wil mijn kijkers kwaliteit bieden. Maar goed, daar gaat het nu niet om. De komende tijd ben ik in Amsterdam zonder mijn partner en aangezien ik de hele dag alleen maar met seks bezig ben wil ik dat zelf ook krijgen, dus welke ent kan mij echte orgasmes bezorgen?
Gemiddelde waardering 9.0 (21 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Overspel.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Overspel.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Overspel.nl is 100% veilig en anoniem.

Overspel.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Overspel.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Overspel.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Overspel.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Overspel.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Overspel.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Overspel.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Overspel.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Overspel.nl