Profiel van Yasemin

foto van Yasemin
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 46 jaar
Woonplaats Utrecht , Utrecht (Nederland)
Opleidingsniveau Hoger niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Nee
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik rook af en toe
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Alles wat spannend is
Voorkeuren Discretie; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; Ongeremde Sex; High Heels; Erotische Massage; Lak; Lingerie; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Mijn beste seksuele ervaring ooit was toen mijn partner mij blinddoekte en me ook vast bond bij mijn polsen en mijn enkels. Door de blinddoek ga je je concentreren op wat je hoort en voelt . Ik ben er niet zeker van wat hij allemaal deed, hij wou dat niet vertellen, maar hij gebruikte speeltjes en zijn eigen vingers en tong en ook zijn pik, maar soms was het alsof het onmogelijk was dat zijn pik die mij het ene moment nog neukte het volgende moment in mijn mond was en het leek dan alsof er nog een man bij hem was. Het duurde uren en in die tijd ben ik als ik het me goed herinner 5 keer klaar gekomen, waarvan 2 keer squirtend. En ik kan me ook herinneren dat ik huilend klaarkwam en dat hij mijn tranen weg kuste om daarna weer verder te gaan. Na verloop van tijd maakte hij mijn polsen en enkels los, maar de blinddoek bleef om en ik was van geilheid zo slap dat hij hoe dan ook alles met me kon doen en dat heeft hij ook gedaan, maar steeds ook gericht op mijn genot. Mijn huidige partner is veel kalmer en bij hem moet ik met deze 'gekkigheid'niet aankomen, maar ik zou iets dergelijks graag weer eens meemaken, en misschien ook wel andere geile dromen verwezenlijken. Vertel je me ook jouw beste ervaring en je dromen?
Gemiddelde waardering 9.0 (45 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Overspel.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Overspel.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Overspel.nl is 100% veilig en anoniem.

Overspel.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Overspel.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Overspel.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Overspel.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Overspel.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Overspel.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Overspel.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Overspel.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Overspel.nl