Profiel van Rinske

foto van Rinske
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 31 jaar
Woonplaats Haren, Groningen (Nederland)
Opleidingsniveau Lager niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik ben een roker
Drinken Ik drink dagelijks
Wat ik zoek Vaste sexrelatie
Voorkeuren Zonder Condoom; Kinky; Discretie; Ongeremde Sex; Lak; Lingerie; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep In mijn werk als hulp in de huishouding heb ik al vaker die hulp ook uitgevoerd in de slaapkamer. Twee keer kwam de vrouw erachter, beide keren werd ik ontslagen maar in een van de keren deed de vrouw eerst vrolijk mee voor ze me alsnog ontsloeg, dus dat was wel zuur. In ieder geval heb ik in die contacten een voorkeur gekregen voor rollenspel, waarbij ik graag een rol speel van dienstbode, schoolmeisje of een andere rol waarin een man mijn baas is. En ik vind het ook lekker als een man gebonden is omdat dat extra spanning geeft. Dus zal ik eens bij jou komen poetsen?
Gemiddelde waardering 9.0 (26 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Overspel.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Overspel.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Overspel.nl is 100% veilig en anoniem.

Overspel.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Overspel.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Overspel.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Overspel.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Overspel.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Overspel.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Overspel.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Overspel.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Overspel.nl