Profiel van Cita

foto van Cita
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 19 jaar
Woonplaats Mijdrecht, Utrecht (Nederland)
Opleidingsniveau Academisch niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Vaste sexrelatie
Voorkeuren Kinky; Ervaring; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; Lingerie; Sexy Kleding
Mijn oproep Ik ben 19 en sinds kort verloofd. Ik heb al jaren een seksvriend, die er vanuit ging dat ik nu ik voorbij de 18 en bijna van school was openlijk voor hem zou kiezen, maar dat wil ik niet, dus heeft hij het uitgemaakt. Met mijn verloofde heb ik geen seks en het duurt nog wel een paar jaar voor we trouwen omdat hij eerst wil studeren. Dus wie kan mij overdag en sommige avonden als ik alleen thuis ben bezoeken? Als we erover liegen dat je me bijles geeft of bijvoorbeeld muziekles dan kan het zelfs als mijn ouders er zijn, maar dan moet het wel stilletjes. Ik hoor vaak dat ik er onschuldig uitzie maar zodra je me ontmoet zul je merken dat dat alleen uiterlijk is.
Voordat ik het vergeet: ik hou van een oudere ervaren man en om problemen te voorkomen zoals met mijn vorige seksvriend is het misschien handig als je al gebonden bent? Zullen we online kijken of we elkaar bevallen?
Gemiddelde waardering 9.0 (35 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Overspel.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Overspel.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Overspel.nl is 100% veilig en anoniem.

Overspel.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Overspel.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Overspel.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Overspel.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Overspel.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Overspel.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Overspel.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Overspel.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Overspel.nl