Profiel van Adeela

foto van Adeela
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 34 jaar
Woonplaats Assen , Drenthe (Nederland)
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink nooit
Wat ik zoek Eenmalige affaire
Voorkeuren Kinky; Sexy Kleding; Discretie; Buitensex; Ongeremde Sex; Erotische Massage; Lingerie; Rollenspel
Mijn oproep Het speelpakje van de foto had ik speciaal voor jou gekocht en mijn vriendin nam de eerste foto's, terwijl mijn man niet thuis was, alleen kwam hij onverwacht vroeg thuis, werkte mijn vriendin de deur uit en nam de regie over. Daarom zie je op een deel van de foto's hoe hij me neukt terwijl hij mijn handen heeft vastgebonden. En moest ik van hem ook mij kut aan de camera tonen. Omdat ik voor hem nog nooit zo'n pakje heb aangetrokken en omdat de website al open stond kostte het hem weinig moeite om uit te vogelen wat de bedoeling was. Sindsdien noemt hij me zijn hoer en hij heeft me gezegd dat ik dit profiel alsnog moet aan maken, allen was het mijn bedoeling om iemand te zoeken waar hij niks vanaf wist maar hij leest nu mee. Hij wil graag dat ik iemand vind, zegt ie, zodat hij zeker weet dat ik een hoer ben en hij me ook zo kan behandelen en dus voel ik me hier heel dubbel over en ben ik niet meer zeker wat ik wil, want dit was niet precies de bedoeling. En soms zal ik reageren terwijl mijn man naast me zit, dus kan ik niet altijd het antwoord geven wat ik zelf wil geven. Maar als je me desondanks wilt, dan hoor ik wel van je, maar het kan ook dat ik jou, aangespoord door mijn man zelf als eerste heb aangesproken. Of misschien toch wel uit mezelf terwijl hij er even niet is?
Gemiddelde waardering 9.0 (20 stemmen)
Fysieke afspraken: Niet mogelijk
Flirten is niet alleen voor singles

Overspel.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. Overspel.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

Overspel.nl is 100% veilig en anoniem.

Overspel.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op Overspel.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op Overspel.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op Overspel.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van Overspel.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op Overspel.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij Overspel.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen Overspel.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op Overspel.nl